Creaţi pagina de start

30 mai 2023, marţi

17:57

Lang_ru
Adaugă site-ul

Lucrari de constructie (155)

81 .
ArtMetal.md - Forjarea artistică

Compania noastră se ocupă de forjarea artistică – elaborarea, confecționarea și montarea articolelor forjate artistic, precum și de amenajarea decorativă a faţadelor și interioarelor caselor de locuit, a peizajelor de lângă casă.

http://www.artmetal.md25 septembrie 2009Treceri — 372

82 .
Parchet Expert - montarea parchetului

Parchet Expert se ocupa cu instalarea (montarea) si repararea parchetului in Chisinau (Moldova).Va puteti adresa noua cu toata increderea deoarece, dumneavoastra doriti, suntem siguri: CALITATE si EFICIENTA, serviciile fiindu-va asigurate de catre specialisti competenti, garantandu-va astfel o calitate corespunzatoare a muncii prestate.

http://www.parket-expert.com6 aprilie 2011Treceri — 334

83 .
Terra Linia SRL Lucrari de Terasament

SCOPUL SI GENURILE DE ACTIVITATE: 1.Extragerea Zăcămintelor. 2. Demolarea Clădirilor. 3. Lucrari de Terasament. 4. Construcții de Edificii. 5. Transport de mărfuri. 6. Servicii de expediere și transport. 7. Închirierea echipamentelor pentru construcții cu personal de deservire aferente.

http://www.terralinia.com26 noiembrie 2010Treceri — 307

84 .
www.constructiicase.md

CONSTRUCTII CASE - SE GINDESTE LA TINE SI FAMILIA TA! Fiecare din noi ne dorim o casa, o casa de vis, pentru noi si intreaga familie! Constructie Case, vine cu o solutie pentru fiecare familie, solutie nu doar pe hirtie dar cu concepte reale . Intelegem cit de importanta este o casa pentru fiecare familie, si cit de mult conteaza sa poti sa-ti permiti o casa la preturi neexagerate. Constructie Case, vine cu un proiect nou pe piata de constructie din Republica Moldova, prin implementare de tehnologie occidentala in constructie de case din penobeton si la preturi de bun simt.

http://www.constructiicase.md17 februarie 2013Treceri — 221

85 .
Adesiv - Parchet in Moldova

Servicii de montare a parchetului, producerea parchetului si comercializarea consumabilelor( adesivi, lacuri, clei pentru parchet).

http://www.adesiv.md20 martie 2012Treceri — 155

86 .
tradeconstruct

строителбные матерялы,сыпучие материалы,всё что не апходима для вашова ремонта

http://tradeconstruct.md11 aprilie 2014Treceri — 110

87 .
Case din lemn in Moldova

Activitatea companiei noastre are ca scop sa promoveze constructia caselor din lemn in Moldova, fiind cel mai ecologic si practic tip de locuinta, sa ocupe un loc demn pe piata constructiilor imobiliare. In ultimii 50-60 ani aceasta nisa a fost ocupata de constructiile din caramida si beton armat. Acum insa a venit timpul de a ne reaminti calitatile materialelor naturale de constructii. Iar pentru a pastra increderea cientilor nostri, noi colaboram doar cu furnizori de lemn de incredere. Iata de ce compania noastra poate da garantie pentru fiecare barna folosita in procesul de realizare a proiectului oricarui dintre clientii nostri.

http://pinetale.com/?lang=ro11 aprilie 2012Treceri — 109

88 .
BASSC

Compania " BASSC " a fost infiintata in anul 2007 . Despre NOI : Sînteţi o persoană prosperă,care se respectă , îşi apreciază timpul și banii , în acest caz , aveți nevoie de o casa la nivel corespunzător ! Casa în care dumneavoastră şi familia va veţi simţi confortabil și plăcut . Iniţiind o reparaţie , cu bunăvoie sau nu , asigurați-vă că vă veţi confrunta cu o cantitate foarte mare de întrebări care , în lumina realităţii cu privire la cele ce se întâmplă pe piață în domeniu proiectare și reparații ,să fie correct hotărîte -este puțin probabil . Scopul inițial al companiei noastre a fost si va fi : de a oferi clientului nostru , tot de ce are nevoie pentru îmbunătățirea casei și acest " tot " în calitate perfectă . Vrem să facem reparația dvs atât de convenabilă și ușoară,ca savurând o ceașcă de cafe ape canapeaua dumneavoastră preferată ,să aveţi posibilitatea de a selecta , comanda-la orice oră , în orice moment toate cele necesare ( design interior , reparații și furnizarea de materiale , de la simple pentru finisare şi terminînd cu cei mai vestiţi producatori din lume . Ce vă oferim noi : 1.Toate răspunsurile și soluțiile -într-un singur loc , 2. Servicii de calitate superioară , 3.Raport financiar-online 24din24 4.Translare online a reparatiei-24din24. Vă oferim posibilitatea de a obține un ansamblu de servicii, care ca formă şi conţinut ,nu veți găsi nicăieri altundeva în lume . Suntem siguri că vă putem transforma reparaţia, într-o sărbătoare . Cu stimă , BASSC !

http://bassc.md30 ianuarie 2014Treceri — 88

89 .
BASSC

mai tirziu

http://www.bassc.md15 ianuarie 2014Treceri — 80

90 .
Ecologic Group - Statii de epurare in Moldova

Sisteme de epurare a apelor uzate. Системы очистки сточных вод. Cea mai eficientă și ieftină soluție în domeniul canalizării din Republica Moldova și Europa. ECOLOGIC este un sistem complex care soluționează în totalitate problema evacuării apelor uzate și a celor epurate la cele mai avantajoase prețuri. Noi oferim soluții complete pentru case private, vile, cabane, cafenele, restaurante, etc. ~~~ Самое эффективное и дешёвое решение проблемы с канализацией в Молдове и Европе. ECOLOGIC является комплексной системой очистки сточных вод по привлекательным ценам. Мы предлагаем комплексные решения для домов, вилл, коттеджей, кафе, ресторанов и т.д. "ECOLOGIC GROUP" SRL

http://www.elogic.md4 aprilie 2017Treceri — 32

91 .
Marincon Imobil

Описание деятельности компании "Marincon Imobil". Работы, совершенные компанией "Marincon Imobil".

http://marincon-imobil.org26 februarie 2015Treceri — 26

Catalogul site-urilor


Gara de nord Chisinau Gara de sud Chisinau Auto Gara centrala orar bilete de autobus bilete de autobuz ieftine moldova

Timp

Azi Mîine
Bălţi +22…+24 +18…+20
Chişinău +25…+27 +19…+21
Komrat +25…+27 +19…+21
Tiraspol +28…+30 +18…+20
toate oraşe

Cursul valutar

USD 17,8286 0
EUR 19,1025 -0,05
RUB 0,2227 0
RON 3,8523 -0,01
UAH 0,4827 0
toate valutele convertorul valutar

Horoscop

Capricorn
Sagetator Varsator Capricorn

Acum este momentul potrivit pentru a calatori cu avionul sau pentru a pregati o excursie intr-un loc necunoscut in weekend. Trebuie sa stii exact care iti sunt intentiile si asteptarile si vei vedea cum conflictele personale dispar.Considerand ca esti pe punctul de a avea un succes, ar trebui sa-ti pastrezi propriul itinerariu in aceasta dupa-amiaza. Preferi sa faci unele lucruri singur; timpul trece repede si poti castiga timp de gandire cat lucrezi.Nu cauti perfectiunea, dar in acealsi timp nu vrei sa pierzi timpul. Seara ti-o petreci alaturi de prieteni, facand poze.

toate constelaţii

Anecdote

Se intalnesc doi ardeleni: - De ce esti amarat, Ioane?

rîdem mai departe