Creaţi pagina de start

29 noiembrie 2023, miercuri

04:29

Lang_ru

Pagina principală Noutăţi Sănătate

Noutăţi: Sănătate


20 de produse care ard grăsimile fără milă. Nici urmă de înfometare!

Aproape fiecare om care are câteva kilograme în plus, visează să scape de acestea și să capete formele ideale

Sănătate 16 februarie 2016 10:35 Sursa — sanatosi.com

S-a întâmplat la Institutul Mamei şi Copilului. O mamă a telefonat la Linia Verde să denunţe o neregulă

Şapte femei, care au născut prematur la Institutul Mamei şi Copilului au fost obligate să cumpere lapte praf pentru bebeluşi. Potrivit Ministerului Sănătăţii, medicii au procedat incorect,

Sănătate 9 octombrie 2015 15:52 Sursa — publika.md

Măselele de minte - mai mult rău DECÂT bine?

Aşa-numitele „măsele de minte” se formează cu rădăcini atipice ca formă şi au canale întortocheate, aspecte care nu pot fi tratate, astfel că este recomandată scoaterea lor, spune medicul stomatolog Laura Mocanu.

Sănătate 8 septembrie 2015 09:31 Sursa — ziarulnational.md

Inima omului îmbătrânește mai repede decât restul corpului

Inimile oamenilor sunt mai bătrâne decât vârsta lor biologică, spun rezultatele unui studiu efectuat de Centrul pentru Controlul și Prevenirea Bolilor din Statele Unite ale Americii, în contextual în care bolile cardiovasculare

Sănătate 4 septembrie 2015 09:16 Sursa — agora.md

Medicamentele s-ar putea ieftini

Medicamentele s-ar putea ieftini în următoarea perioadă datorită micşorării adaosului comercial. Parlamentul a adoptat astăzi în lectură finală, cu 63 de voturi, un proiect de lege în acest sens

Sănătate 31 iulie 2015 10:40 Sursa — apropomagazin.md

Nu folosiți aceste medicamente! Au fost RETRASE din circulație

Agenţia Naţională a Medicamentului şi Dispozitivelor Medicale din România a oprit, joi, de la vânzare 40 de medicamente pentru boli cardiovasculare şi neurologice. Medicamentele respective au fost semnalate cu mari deficienţe de calitate, iar Comisia Europeană a decis suspendarea autorizaţiilor de punere pe piaţă.

Sănătate 31 iulie 2015 10:39 Sursa — ziarulnational.md

Ultima ora! Primul caz de HOLERA inregistrat in Moldova in ultimii 14 ani: Un barbat din Orhei, INFECTAT

Astfel, persoana purtatoare de Vibrio cholerae O1 si cele care au contactat cu ea sunt supravegheate de catre medici. Potrivit Centrului National de Sanatate Publica rezultatelor investigatiilor de laborator si anchetarii epidemiologice

Sănătate 2 iulie 2015 15:25 Sursa — protv.md

Mâncarea care te fac mai DEŞTEPT. Mănânci şi îţi STIMULEZI MEMORIA

Un regim alimentar sănătos potenţează creierul, îmbunătăţeşte memoria şi capacitatea mentală. Potrivit unui studiu, publicat de revista britanică "Neurology", o dietă sănătoasă trebuie să conţină mari cantităţi de legume, dar şi fructe uscate şi peşte.

Sănătate 26 mai 2015 07:31 Sursa — evzmd.md

MUTILATĂ DE UN PANSAMENT uitat în abdomen

În cursul acţiunilor de urmărire penală procurorii au constatat că, pe 31 iulie 2014, după efectuarea unei operaţii cezariane, medicul nu a efectuat verificările de rigoare, uitând în abdomenul pacientei un pansament.

Sănătate 25 mai 2015 10:19 Sursa — moldova24.info

E perioada bolilor diareice acute şi a intoxicaţiilor alimentare

Primăvara şi vara, în perioada caldă a anotimpului, se creează condiţii de dezvoltare a microbilor de răspândire a bolilor diareice acute (BDA). Perioada de incubaţie la diferite BDA, poate varia de la 30 minute până la 3-7 zile.

Sănătate 11 mai 2015 09:21 Sursa — unghiul.info

Ucraina s-ar putea confrunta și cu un val de BOLI

Ucraina s-ar putea confrunta cu o epidemie de poliomelită şi de alte boli infecţioase, precum rujeola, difteria şi rubeola.

Sănătate 23 aprilie 2015 12:55 Sursa — prime.md

Au fost identificate noi efecte ale paracetamolului; Nu atenuează doar durerile

Cercetătorii americani au descoperit un nou efect secundar al paracetamolului, potrivit unui studiu care a arătat că acest medicament poate atenua reacţiile emoţionale ale oamenilor.

Sănătate 15 aprilie 2015 14:15 Sursa — independent.md

Tuberculoza, un flagel al timpului

Institutul de Ftiziopneumologie „Chiril Draganiuc” şi-a prezentat raportul privind activi­tatea sa în anul 2014. Nu au fost atestate schimbări cardinale în ceea ce ţine de situaţia vi­zând această maladie gravă, cum ar fi tuberculoza, însă judecând după date, unii indici au demonstrat o oarecare ameliorare, lucru care într-un fel este îmbucurător.

Sănătate 25 martie 2015 13:29 Sursa — vocea.md

Sfaturi de la nutritionisti: Ce mancam sanatos in timpul postului

In ceea ce priveste alimentatia, avem marele avantaj ca pietele s-au umplut deja cu verdeturi diverse specifice primaverii, din care ne putem pregati zilnic salate mari, ciorbe, ghiveci de legume, nectaruri verzi etc. Asadar, verdeturile primaverii ar trebui sa fie baza meniului nostru

Sănătate 25 martie 2015 10:23 Sursa — elle.ro

Statistica alarmanta! Tot mai multi tineri sunt afectati de bolile batranetii

Tarile dezvoltate ale lumii investesc anual sume semnificative in speranta ca cercetatorii vor descoperi modalitati de prevenire si tratament a unor patologii ale creierului, precum boala Parkinson.

Sănătate 25 martie 2015 09:54 Sursa — ele.ro

RM va primi 30,8 milioane de dolari pentru modernizarea sectorului sănătăţii

Republica Moldova va primi un împrumut în valoare de 30,8 milioane de dolari SUA de la Asociaţia Internaţională pentru Dezvoltare. Un Acord în acest sens a fost ratificat astăzi de Parlament.

Sănătate 19 martie 2015 11:24 Sursa — curentul.md

Doi directori de spitale sunt cercetaţi penal pentru tratament incorect

Directorii spitalelor din satul Cărpineni şi din oraşul Hânceşti sunt cercetaţi penal pentru că nu şi-ar fi exercitat conştiincios angajamentele, acordând un tratament incorect.

Sănătate 19 martie 2015 11:16 Sursa — democracy.md

Medicamente şi utilaje, reţinute la Sculeni. Erau ascunse printre coletele din Italia

Două tentative de transportare ilicită în ţară a unor produse medicamentoase şi utilaje tehnice, prin intermediul coletelor, au fost anihilate în ultimile 24 de ore, la postul vamal Sculeni.

Sănătate 17 martie 2015 15:40 Sursa — moldova24.info

Un raport a scos la iveală date oribile despre o maternitate, unde au murit 16 copii și trei mame. Moașele s-au solidarizat la crime, mușamalizând o mare parte din cazuri

Serviciul Național de Sănătate din Marea Britanie va lansa o analiză în baza unui raport care a vizat calitatea serviciilor medicale acordate de maternitățile din Anglia, după ce o anchetă detaliată a scos la iveală un „mix letal” de incompetență și mușamalizare a cazurilor care au dus

Sănătate 4 martie 2015 11:54 Sursa — e-sanatate.md

Moldova, în epidemie de gripă și infecții virale acute

Într-o singură săptămână, numărul cazurilor de gripă și de infecții respiratorii acute a crescut de aproape două ori, informează Ministerul Sănătății. Potrivit responsabililor instituției, numărul bolnavilor a trecut de pragul epidemic și a ajuns la peste 600

Sănătate 4 martie 2015 11:52 Sursa — e-sanatate.md


Catalogul site-urilor


Timp

Azi Mîine
Bălţi +22…+24 +26…+28
Chişinău +25…+27 +25…+27
Komrat +25…+27 +28…+30
Tiraspol +28…+30 +31…+33
toate oraşe

Cursul valutar

USD 17,8463 +0,02
EUR 19,5488 +0,09
RUB 0,2009 0
RON 3,9330 +0,02
UAH 0,4926 0
toate valutele convertorul valutar

Horoscop

Fecioara
Leu Balanta Fecioara

Idealurile tale sunt de admirat, dar eforturile pe care le faci in implinirea acestora pot fi incetinite datorita criticii pe care ti-o faci. Stabileste-ti drumul pe care trebuie sa mergi pentru a-ti atinge idealurile si asculta si sfaturile cuiva din exterior.Ceilalti te incurajeaza mai bine decat te incurajezi tu, asa ca fa-ti prieteni printre oamenii cu teluri stabilite si doritori sa realizeze ceva in viata! Dupa-amiaza ti-o petreci alaturi de prieteni. Concentreaza-te pe ce iti doresti cu adevarat in aceasta perioada, pentru ca poti fi foarte convingator cu ceilalti!Simtul umorului de care dispui este foarte contagios.

toate constelaţii

Anecdote

Într-un tufiş, în parc

rîdem mai departe