Creaţi pagina de start

03 iunie 2023, sâmbătă

21:19

Lang_ru

Pagina principală Anecdote moldovenesti

Anecdote

Un arab scutura un covor de la etajul 4. Un trecator il intreaba: "Ce are, nu porneste?"

In discoteca un tip merge la o gagica shi o intreaba: Dansezi? Tipa raspunde: Stai sa o intreb pe mama. Tipul: Intreab-o shi daca te fu*i, sa nu faci 2 drumuri!

- Mai sunt canibali in Africa? - Nu, pe ultimul l-au mancat ieri!

Intrebare: - Care este diferenta dintre un programator amator si unul profesionist? Raspuns: - Cel amator crede ca un kilobyte are 1000 de bytes, iar cel profesionist crede ca un kilometru are 1024 de metri!

Seful intra in birou: - V-am spus de atatea ori: in timpul lucrului nu se fumeaza! Unul din lucratori, uitandu-se la sef: - Dar cine lucreaza?

Ofiterul de la centrul de recrutare îl intreaba pe Bula: - Recrut, ce-i cu ochiul dumitale? - E un ochi artificial. - Si din ce e facut ochiul artificial? - Din sticla, domnule ofiţer. - Da, logic, trebuie sa si vezi prin el!

Interviu la o televiziune in America: - Dna Smith, ai o familie fericita? - Da. Am 4 baieti si un sot minunat. - Unde sunt ei acum? - Primul, John, este in Irak, al doilea, Mike, este in Afghanistan, al treilea, Bill, este in Kosovo. Si cel mai mare, Peter se pregateste sa lupte in Iran. - Si unde este sotul tau? - Calatoreste prin lume pentru a convinge oamenii sa-i opreasca pe rusi sa invadeze alte tari.

Doi tipi sună la usa unei batrâne. - Cine e acolo? intreabă baba. - Suntem de la primărie, doamnă, am venit sa vă schimbăm pragurile de jos de la usi. - Sa le schimbati? Păi cu ce? - Cu borduri, fireste…

La teatrul de păpusi, pe scenă, intră păpusarul cu o papusă-rătuscă pe mână. Rătusca deschide gura: - Si acum am să vă spun un banc cu politisti! Din sală se ridică un politist: - Ajunge! M-am săturat! Mereu se face misto de noi, politistii! Păpusarul, rosind la fată, isi cere scuze. Politistul: - Eu n-am treabă cu dumneata, pari om serios, eu cu nenorocita aia de ratuscă vorbesc!

Mica publicitate: "Cuplu de homo cautăm cuplu hetero ca să-i regulăm femeia."

Catalogul site-urilor


Timp

Azi Mîine
Bălţi +22…+24 +18…+20
Chişinău +25…+27 +19…+21
Komrat +25…+27 +19…+21
Tiraspol +28…+30 +18…+20
toate oraşe

Cursul valutar

USD 17,7939 0
EUR 19,0946 0
RUB 0,2200 0
RON 3,8458 0
UAH 0,4818 0
toate valutele convertorul valutar

Horoscop

Balanta
Fecioara Scorpion Balanta

Adori sa mergi intr-un magazin cu muzica sau intr-o librarie in pauza de pranz; ziua de azi nu face o exceptie. Prietenilor pe care ti i-ai facut in aceste locuri le place compania ta. Vorbiti despre filozofie, religie si tot ce este mistic si va place sa ascultati muzica.Dupa-amiaza te concentrezi pe problemele cele mai importante; restul le vei rezolva mai tarziu. Persoanele iubite, copiii sau alte lucruri dragi inimii sunt in centrul atentiei in aceasta perioada.

toate constelaţii

Anecdote

Intra o blonda intr-o farmacie si intreaba: - Aveti ochelari? - Pentru soare? - Nu, nu, pentru mi

rîdem mai departe