Creaţi pagina de start

30 mai 2023, marţi

17:31

Lang_ru

Pagina principală Anecdote moldovenesti

Anecdote

- De ce femeile nu au nevoie de permis de conducere? - Pentru ca nu exista nici o autostrada intre dormitor si bucatarie,,,

Daca intalnesti pe strada o blonda plimband un caine, sa stii ca-i curva. Daca intalnesti o blonda fara caine, sa stii ca si-a lasat cainele acasa.

- De ce stau politistii cu fata spre Nord? - Ca sa le creasca muschii pe piept!

- Mama, mama, nu-mi place bunicul! - Bine, bine, da-l la o parte si mananca fasolea...

Un barbat distins, putred de bogat, in varsta de optzeci de ani, cere mana unei domnisoare blonde de douazeci de ani: - Domnisoara, ati binevoi sa acceptati sa deveniti vaduva mea?

Ion si Gheo la 50 de ani... - Mai Gheo, ce-ti mai fac copiii? - Ehe, sa fii tu sanatos de cand nu mai sunt copii! Unul e deja insurat. - Si celalalt? - Celalalt o duce bine.

In mijlocul iernii doi indragostiti stau pe o banca in parc. El catre ea: - Pot sa-mi incalzesc mainile intre picioarele tale? Ea : - La urechi nu ti-e frig?

Intr-un autobuz, pe aceeasi bancheta stateau un barbat si o femeie cu un bebelus în brate. La un moment dat, femeia scoate un sân sa-l alapteze pe cel mic. Bebelusul întoarce nasucul într-o parte si nu vrea sa suga. Femeia, suparata îi spune: - Manânca, altfel îi dau lui nenea! Ajung ei la Ploiesti, aceeasi scena: femeia scoate un sân sã-l alapteze pe cel mic. Bebelusul întoarce nasucul într-o parte si nu vrea sa suga. Femeia din nou: - Manânca, altfel îi dau lui nenea! Bebelusul, nimic. Ajung ei la Brasov... scena se repeta, bebelusul iar nu vrea. Femeia iar spune: - Manânca, altfel îi dau lui nenea! Autobuzul pleaca mai departe. Domnul care statea lânga femeie pe bancheta izbucneste: - Dar hotarâti-va doamna odata, ca eu trebuia sa cobor la Ploiesti!

Un betiv ajunge acasa si o gaseste pe nevasta-sa pusa pe cearta. Cum intra in salon incepe sa strige la el: - Gras! Scarbos! Paros! Imputit!... Betivul o intrerupe: - Draga, daca-i o ghicitoare, stiu, e fundul tau!

- John? - Da Sir! - Adu-mi, te rog, pianul. - Vreti sa cantati la pian, sir? - Nu, John, dar mi-am uitat tigarile pe el si ma gandeam sa nu te deranjez pentru un fleac!

Catalogul site-urilor


Timp

Azi Mîine
Bălţi +22…+24 +18…+20
Chişinău +25…+27 +19…+21
Komrat +25…+27 +19…+21
Tiraspol +28…+30 +18…+20
toate oraşe

Cursul valutar

USD 17,8286 0
EUR 19,1025 -0,05
RUB 0,2227 0
RON 3,8523 -0,01
UAH 0,4827 0
toate valutele convertorul valutar

Horoscop

Fecioara
Leu Balanta Fecioara

Idealurile tale sunt de admirat, dar eforturile pe care le faci in implinirea acestora pot fi incetinite datorita criticii pe care ti-o faci. Stabileste-ti drumul pe care trebuie sa mergi pentru a-ti atinge idealurile si asculta si sfaturile cuiva din exterior.Ceilalti te incurajeaza mai bine decat te incurajezi tu, asa ca fa-ti prieteni printre oamenii cu teluri stabilite si doritori sa realizeze ceva in viata! Dupa-amiaza ti-o petreci alaturi de prieteni. Concentreaza-te pe ce iti doresti cu adevarat in aceasta perioada, pentru ca poti fi foarte convingator cu ceilalti!Simtul umorului de care dispui este foarte contagios.

toate constelaţii

Anecdote

Tatăl către fecior: - Ioane, dute la vecin şi roagă-l să ne dee ciocanul, am de bătut o ţintă. Fec

rîdem mai departe