Creaţi pagina de start

28 mai 2023, duminică

03:18

Lang_ru

Pagina principală Anecdote moldovenesti

Anecdote

Ştiţi care este culmea contabilităţii? Sa-ţi iasă!

Un proaspăt absolvent de Contabilitate se prezintă la un interviu: - As dori sa mă angajez, nu am experienţă dar învăţ repede şi sunt creativ! Patronul se gîndeşte şi spune: ei bine iţi dau o şansă. Avem un debitor, dacă obţii de la el suma pe care ne-o datorează, te angajam! A doua zi tînărul pretendent se întoarce victorios cu întreaga suma. - Fenomenal! Cum ai reuşit? - I-am spus ca dacă nu ne plăteşte, mă duc la ceilalţi creditori şi le spun că ne-a plătit!

În sala de operaţie vine medicul şi îi spune pacientului: - Aveţi noroc, avem două inimi disponibile pentru transplantul Dvs: una a fost a unui profesor de istorie, alta a unui inspector contabil. Pe care o doriţi? - Hmm... cred ca o vreau pe cea a contabilului. Sunt sigur ca nu prea a fost folosita!

Doua blonde cautau prin padure un brad de Craciun. Dupa o zi intreaga de stat in frig, una dintre ele ii spune celeilalte: - Auzi, n-ar fi mai bine sa luam unul asa, fara globuri?

Doua blonde stateau de vorba. - Te-ai uitat vreodata in ochii sotului tau in timp ce faceai sex? - Da. - Si ce mutra avea? - Statea in usa ca prostul!...

I: Ce spune un neuron cand intra in capul unei blonde? R: "Space. The final frontier!"

O doamna intra la farmacie si ii cere farmacistului arsenic. Farmacistul intreaba: - Doamna, la ce va trebuie arsenicul? - Pentru ca sa-l omor pe sotul meu! - Doamna, nu pot sa va vind arsenic pentru acest motiv, imi pare rau, spune farmacistul. Atunci doamna scotoceste in poseta si scoate o fotografie cu sotul ei care facea dragoste cu sotia farmacistului. Acesta se uita la fotografie si spune: - Ah, scuzati-ma, n-am stiut ca aveti reteta.

Cum a comandat Ştefan cel Mare atacul în bătălia de la Vaslui? - Asupra vraşmaşului din vâlşeaua şea micî, oasti: Paliţi!

Ştiti de ce Moldovei i se mai spune Computerland? Pentru că de fiecare dată când se intilnesc doi moldoveni,unul dintre ei îi spune celuilalt:-Ai biem şeva!

В магазине: - Послушайте, ваше средство от моли никуда не годится. Моль жрет его с удовольствием! - Тогда все в порядке. Пока она его ест, ей не до одежды.

Catalogul site-urilor


Timp

Azi Mîine
Bălţi +22…+24 +26…+28
Chişinău +25…+27 +25…+27
Komrat +25…+27 +28…+30
Tiraspol +28…+30 +31…+33
toate oraşe

Cursul valutar

USD 17,7776 0
EUR 19,0630 0
RUB 0,2221 0
RON 3,8496 0
UAH 0,4814 0
toate valutele convertorul valutar

Horoscop

Balanta
Fecioara Scorpion Balanta

Adori sa mergi intr-un magazin cu muzica sau intr-o librarie in pauza de pranz; ziua de azi nu face o exceptie. Prietenilor pe care ti i-ai facut in aceste locuri le place compania ta. Vorbiti despre filozofie, religie si tot ce este mistic si va place sa ascultati muzica.Dupa-amiaza te concentrezi pe problemele cele mai importante; restul le vei rezolva mai tarziu. Persoanele iubite, copiii sau alte lucruri dragi inimii sunt in centrul atentiei in aceasta perioada.

toate constelaţii

Anecdote

- Vă salut, domnule director

rîdem mai departe