Creaţi pagina de start

01 aprilie 2023, sâmbătă

06:39

Lang_ru

Pagina principală Despre site

Terra.md – teritoriul Moldnetului

Portalul informaţional Terra.md este destinat pentru amplasarea, acumularea şi prezentarea listei de resurse Internet ale Moldovei pentru utilizatorii de Internet.

Terra.md – este un catalog gratuit, ce cuprinde un larg spectru de site-uri, care sunt comod clasificate după teme şi rubrici.

Scopul catalogului site-urilor Terra.md constă în a aduna şi a sistematiza Internet resursele de calitate din Moldova, de atfel şi de a oferi utilizatorilor de Internet instrumente şi servicii funcţionale.

În catalogul nostru site-urilor sunt amplasate în comformitate cu popularitatea lor – cu cît mai mulţi utilizatori are site-ul, cu atît mai amre este categoria sa în catalog.

Dacă posedaţi un site, atunci îl puteţi înregistra în catalogul Terra.md. Nu vă jenaţi să vă adăugaţi site-urile, şi împreuna vom crea catalogul complet al Internet site-urilor din Moldova.

Vă dorim success în spaţiul al Moldnetului!

Portalul informaţional Terra.md  este ajutorul on-line a businessului dumneavoastră.

Catalogul site-urilor


Timp

Azi Mîine
Bălţi +22…+24 +26…+28
Chişinău +25…+27 +25…+27
Komrat +25…+27 +28…+30
Tiraspol +28…+30 +31…+33
toate oraşe

Cursul valutar

USD 18,4058 -0,03
EUR 20,0263 +0,01
RUB 0,2382 0
RON 4,0464 0
UAH 0,4984 0
toate valutele convertorul valutar

Horoscop

Taur
Berbec Gemeni Taur

In aceasta duminica esti foarte vorbaret si glumet. Ideile tale sunt clare si iti vin cu usurinta.Totul indica ca tu trebuie sa preiei initiativa in problemele de familie. Creezi armonie printre cei din jur si ai un sentiment de sprijin datorita eforturilor tale. Esti o persoana generoasa si mereu cauti moduri prin care sa-i poti deservi pe ceilalti. Poate vei lucra ca voluntar la zoo sau vei ajuta la o scoala din apropiere.

toate constelaţii

Anecdote

Patru chinezi, Chu, Bu, Fu şi Su se hotărăsc să emigreze în SUA...

rîdem mai departe