Creaţi pagina de start

06 iunie 2023, marţi

22:52

Lang_ru
Adaugă site-ul

Arhitectura si Design (84)

41 .
www.garantdesign.md

Firma de constructie GARANT DESIGN SRL, ofera servicii pentru constructii "La cheie", pentru case si gradini! Constructii Termocase, Ferestre si Usi PVC, Usi din Lemn si MDF, Producere Mobilier, Design si Reparatii Interioare!

http://www.garantdesign.md17 februarie 2013Treceri — 533

42 .
BCG Metall

Metaloconstrucții, furnitură din metal. Prețuri accesibile, calitate maximă, deservire impecabilă.

http://www.bcgmetall.com30 martie 2011Treceri — 441

43 .
www.fasad.md

O faţadă din sticlă nu poate avea rival din partea nici unui alt material din punct de vedere estetic. În timpul iernii, o faţadă din sticlă, foarte atent executată şi cu materiale de bună calitate, poate da interiorului o atmosfera placută, păstrând în acelaşi timp o temperatură optimă în interior. Vara, aceeaşi faţadă se poate deschide sau glisa, întrucat cele mai multe soluţii constructive oferă această posibilitate realizând astfel legătura cu piscina sau gradina din faţa casei în mod natural. În general, pereţii de sticlă sunt preferaţi de proprietarii şi arhitectii care îşi doresc cât mai multă lumină în locuinţă, pentru a fi cât mai conectaţi la natură. Datorită conductivităţii termice reduse, sticla este un material ce oferă o bună protecţie împotriva excesului de căldură şi frig.

http://www.fasad.md17 februarie 2013Treceri — 433

44 .
Fabrica de publicitate Moldova

Producţia de publicitate outdoor

http://www.taricomgrup.com5 ianuarie 2011Treceri — 407

45 .
Alex Gardens

Landscape design, gazon, sistem de irigare, amenajarea teritoriului, alpinarii, rocarii, si multe alte servicii...

http://www.gazon.md/17 martie 2010Treceri — 365

46 .
Ierconi-Grup-Studio, (IGS Architecture)

Totul pentru casa si gradina, incepand de la proiectul si constructia Casei ! Materiale de constructie, articole pentru casa si gradina, Arhitectura, Design interior, reconstructii, s.a.

http://www.ierconi.md5 noiembrie 2011Treceri — 293

47 .
veaceslavkirtoca.blog.ru

Arhitectura şi proiectare

http://veaceslavkirtoca.blog.ru15 aprilie 2011Treceri — 268

48 .
www.constructiicase.md

CONSTRUCTII CASE - SE GINDESTE LA TINE SI FAMILIA TA! Fiecare din noi ne dorim o casa, o casa de vis, pentru noi si intreaga familie! Constructie Case, vine cu o solutie pentru fiecare familie, solutie nu doar pe hirtie dar cu concepte reale . Intelegem cit de importanta este o casa pentru fiecare familie, si cit de mult conteaza sa poti sa-ti permiti o casa la preturi neexagerate. Constructie Case, vine cu un proiect nou pe piata de constructie din Republica Moldova, prin implementare de tehnologie occidentala in constructie de case din penobeton si la preturi de bun simt.

http://www.constructiicase.md17 februarie 2013Treceri — 221

49 .
Mobila pentru gradini. Invechire artificiala a Lemnului.Mobila in stil antic

Mobila pentru gradini. Invechire artificiala a Lemnului.Mobila in stil antic

http://lux.derevo.md/12 mai 2011Treceri — 195

50 .
Design Laboratory

Design Laboratory va ofera servicii de design interior si decor. Лаборатория Дизайна предлагает услуги дизайна интерьера и декорирования.

http://www.designlaboratory.md1 iunie 2010Treceri — 182

51 .
BASSC

Compania " BASSC " a fost infiintata in anul 2007 . Despre NOI : Sînteţi o persoană prosperă,care se respectă , îşi apreciază timpul și banii , în acest caz , aveți nevoie de o casa la nivel corespunzător ! Casa în care dumneavoastră şi familia va veţi simţi confortabil și plăcut . Iniţiind o reparaţie , cu bunăvoie sau nu , asigurați-vă că vă veţi confrunta cu o cantitate foarte mare de întrebări care , în lumina realităţii cu privire la cele ce se întâmplă pe piață în domeniu proiectare și reparații ,să fie correct hotărîte -este puțin probabil . Scopul inițial al companiei noastre a fost si va fi : de a oferi clientului nostru , tot de ce are nevoie pentru îmbunătățirea casei și acest " tot " în calitate perfectă . Vrem să facem reparația dvs atât de convenabilă și ușoară,ca savurând o ceașcă de cafe ape canapeaua dumneavoastră preferată ,să aveţi posibilitatea de a selecta , comanda-la orice oră , în orice moment toate cele necesare ( design interior , reparații și furnizarea de materiale , de la simple pentru finisare şi terminînd cu cei mai vestiţi producatori din lume . Ce vă oferim noi : 1.Toate răspunsurile și soluțiile -într-un singur loc , 2. Servicii de calitate superioară , 3.Raport financiar-online 24din24 4.Translare online a reparatiei-24din24. Vă oferim posibilitatea de a obține un ansamblu de servicii, care ca formă şi conţinut ,nu veți găsi nicăieri altundeva în lume . Suntem siguri că vă putem transforma reparaţia, într-o sărbătoare . Cu stimă , BASSC !

http://bassc.md30 ianuarie 2014Treceri — 88

52 .
BASSC

mai tirziu

http://www.bassc.md15 ianuarie 2014Treceri — 80

Catalogul site-urilor


Gara de nord Chisinau Gara de sud Chisinau Auto Gara centrala orar bilete de autobus bilete de autobuz ieftine moldova

Timp

Azi Mîine
Bălţi +22…+24 +18…+20
Chişinău +25…+27 +19…+21
Komrat +25…+27 +19…+21
Tiraspol +28…+30 +18…+20
toate oraşe

Cursul valutar

USD 17,8288 +0,02
EUR 19,0652 +0,06
RUB 0,2194 0
RON 3,8394 +0,01
UAH 0,4827 0
toate valutele convertorul valutar

Horoscop

Capricorn
Sagetator Varsator Capricorn

Acum este momentul potrivit pentru a calatori cu avionul sau pentru a pregati o excursie intr-un loc necunoscut in weekend. Trebuie sa stii exact care iti sunt intentiile si asteptarile si vei vedea cum conflictele personale dispar.Considerand ca esti pe punctul de a avea un succes, ar trebui sa-ti pastrezi propriul itinerariu in aceasta dupa-amiaza. Preferi sa faci unele lucruri singur; timpul trece repede si poti castiga timp de gandire cat lucrezi.Nu cauti perfectiunea, dar in acealsi timp nu vrei sa pierzi timpul. Seara ti-o petreci alaturi de prieteni, facand poze.

toate constelaţii

Anecdote

Un tip beat la un bar cere la chelner sa ii serveasca 3 cafele. - Trei cafele?

rîdem mai departe