Creaţi pagina de start

30 mai 2023, marţi

17:55

Lang_ru
Adaugă site-ul

Diverse (102)

41 .
OmegaProfi's

Vînzarea, montarea sistemelor de siguranţă în Transnistria: Tiraspol, Bender, în Moldova. Vînzarea interfoanelor, sistemelor de supraveghere video, control acces şi securitate antiincendiu. Angajare în cîmpul de muncă după specialităţile: instalator sisteme de securitate, specialist în marcheting, specialist în logistică.

http://omegaprofis.com22 martie 2011Treceri — 562

42 .
Art Gallery Ghenador

Galerie de arta, tablouri si picturi, printuri, postere etc.

http://www.artgallery.md15 noiembrie 2010Treceri — 538

43 .
www.fasad.md

O faţadă din sticlă nu poate avea rival din partea nici unui alt material din punct de vedere estetic. În timpul iernii, o faţadă din sticlă, foarte atent executată şi cu materiale de bună calitate, poate da interiorului o atmosfera placută, păstrând în acelaşi timp o temperatură optimă în interior. Vara, aceeaşi faţadă se poate deschide sau glisa, întrucat cele mai multe soluţii constructive oferă această posibilitate realizând astfel legătura cu piscina sau gradina din faţa casei în mod natural. În general, pereţii de sticlă sunt preferaţi de proprietarii şi arhitectii care îşi doresc cât mai multă lumină în locuinţă, pentru a fi cât mai conectaţi la natură. Datorită conductivităţii termice reduse, sticla este un material ce oferă o bună protecţie împotriva excesului de căldură şi frig.

http://www.fasad.md17 februarie 2013Treceri — 433

44 .
www.ferestretermopan.md

Noi FerestreTermopan.md avem o mare experienta in producere si montare a ferestrelor si usilor PVC cu geam termopan. Producem o gama larga de ferestre, usi termopan din timplarie PVC sau aluminiu: ferestre, usi de interior, usi de exterior de tip termopan, asigurind atit masurare cit si montare. Noi avem ca principal obiectiv satisfacerea cerintelor si nevoilor clientilor si suntem interesati in cresterea calitatii serviciilor noastre. Domeniul nostru de activitate cuprinde de-asemenea, producerea si montarea accesoriilor si a sistemelor de umbrire pentru ferestre termopan: -Plase impotriva insectelor; -Rulouri exterioare aluminiu aplicate sau suprapuse de timplarie; -Jaluzele verticale din materiale textile, bambuc; -Jaluzele orizontale din aluminiu, plastic, bambuc; -Rolete.

http://www.ferestretermopan.md17 februarie 2013Treceri — 402

45 .
Ce gatim azi: site pentru casnice

Cele mai bune retete de mincare de casa

http://www.chto-prigotoviti.com/7 iulie 2011Treceri — 402

46 .
Prof System

Compania PROF SYSTEM este un producător de geamuri şi uşi din PVC şi aluminiu, care deţine propriul centru de producere şi asamblare. Brăndul PROF SYSTEM este unul dintre cele mai cunoscute în Republica Moldova, printre producătorii de profiluri pentru geamuri şi uşi din PVC. Din 2005, PROF SYSTEM produce articole de cea mai bună calitate, reuşind să se impună pe piaţă ca un producător competitiv şi sigur.

http://www.profsystem.md19 mai 2011Treceri — 389

47 .
Internet magazin Cumparaturi.md

Cumparaturi.md este un internet magazin de comercializare a produselor alimentare şi nealimentare, cu livrare la domiciliu, în Chişinău şi în toată Moldova.

http://www.cumparaturi.md28 aprilie 2011Treceri — 352

48 .
Televiziune ecologica

Televiziune ecologica

http://www.eco-tv.md/17 mai 2011Treceri — 329

49 .
PetClub.md - Primul jurnal despre animale în Moldova

Content exclusiv. Primul jurnal în Moldova despre animale. Informaţii unicale despre animale. Articole şi video despre animale.Istorii reape de la stăpînii de pisici, cîini ş.a. animale.

http://www.petclub.md4 mai 2011Treceri — 294

50 .
Tipuri de copaci folositi pentru desin

Tipuri de copaci folositi pentru desin si constructii verzi, inverzirea gradinii.

http://www.serenity-faq.com5 mai 2011Treceri — 281

51 .
Biblioteca ortodoxă digitală Viostil

Colecţie de cărţi, scrieri, rugaciuni, acatiste, icoane, imagini şi alte resurse media cu caracter ortodox

http://viostil.moy.su/19 decembrie 2012Treceri — 271

52 .
DiverseyLaundry

Spalatorie de haine in chisinau, Moldova. Suntem specializati in curatarea rufelor restaurantelor, hotelurilor, internatelor si altor institutii in care curatenia inseamna totul!

http://diverseylaundry.4rent.md/10 noiembrie 2011Treceri — 245

53 .
www.rolete.md

Rolete.md, este o companie specializata in domeniu, cu o gama larga de produse si servicii. Pe langa functia lor principala (de umbrire) rulourile exterioare ofera o gama larga de avantaje - asigura protectie impotriva zgomotului de afara, creeaza o izolatie termica suplimentara, protejeaza fereastra de intemperii, serveste ca protectie impotriva privirilor curioase si au un rol important in prevenirea efractiilor. Roletele noastre ofera posibilitatea de alegere a luminozitatii in trepte, iar variantele diferite de activare garanteaza usurinta in utilizare. Rulourile pot fi montate atit deasupra ferestrei, ajungand dupa montaj sa faca corp comun cu aceasta, cit si pe profilul acesteia,in dependenta de spatiul disponibil si dorintele clientului . Mai mult decat atat, caseta de rulou de la rolete.md poate fi montata si deasupra unei ferestre construite din aluminiu sau lemn stratificat.

http://www.rolete.md17 februarie 2013Treceri — 229

54 .
Jocuri de masă

Cele mai interesante jocuri de masa online

http://www.vanille.md/igroteka/the-main4 mai 2011Treceri — 225

55 .
SuperBox receptoare satelit TV - HD

Receptoarele TV satelit SuperBox sunt de o calitate inalta, performante deosebite si suport la un pret accesibil. Avem receptoare de toate gusturile. Preturi de la 30$ HD TV, tunere satelit,

http://www.super-box.info17 septembrie 2012Treceri — 198

56 .
album.konko.md

Oferim servicii de fabricare a alboamelor foto de orice tip plus servciile foto

http://http://www.album.konko.md/14 iulie 2012Treceri — 95

57 .
Hrana Caini

Va asteptam cu cea mai diversificata oferta de hrana caini si accesorii animale de companie, numai articole de calitate superioara la preturi avantajoase.

http://petpal.ro/caini/12 august 2012Treceri — 80

Catalogul site-urilor


Gara de nord Chisinau Gara de sud Chisinau Auto Gara centrala orar bilete de autobus bilete de autobuz ieftine moldova

Timp

Azi Mîine
Bălţi +22…+24 +18…+20
Chişinău +25…+27 +19…+21
Komrat +25…+27 +19…+21
Tiraspol +28…+30 +18…+20
toate oraşe

Cursul valutar

USD 17,8286 0
EUR 19,1025 -0,05
RUB 0,2227 0
RON 3,8523 -0,01
UAH 0,4827 0
toate valutele convertorul valutar

Horoscop

Sagetator
Scorpion Capricorn Sagetator

Ai noroc si toate se aranjeaza de la sine. Nu trebuie sa infrunti situatii grele azi, este destul de clar ce cale trebuie sa urmezi.Este momentul ideal sa-ti lasi creativitatea sa infloreasca. Fii mai tolerant in ceea ce priveste obiceiul tau alimentar.Astazi vei sta mai mult afara pentru a te bucura putin de soare. Lucrurile care iti sunt dragi, precum si persoanele iubite sau copiii sunt in centrul atentiei in aceasta perioada. Vei fi ocupat incercand sa organizezi lucrurile intr-un anumit fel.Comunicarea continua sa se imbunatateasca.

toate constelaţii

Anecdote

Un sofer gonea cu 150 km/ora. Vede girofarulunei masini de politie in oglinda si accelereaza

rîdem mai departe