Creaţi pagina de start

01 iunie 2023, joi

04:29

Lang_ru
Adaugă site-ul

Servicii (107)

41 .
de evaluare, de vânzare

evaluare a tuturor activelor fixe pentru scopuri diferite, de vanzare, alte servicii

http://muscat.ucoz.ru7 iunie 2010Treceri — 306

42 .
Agenție imobiliară "Real Globalconsult"

Agenția imobiliară "Real Globalconsult" oferă servicii: - căutarea și realizarea imobilelor comerciale - pregătirea actelor pentru vînzare - ajutăm la vînzarea urgentă a imobilului Consultația gratis

http://www.rgconsult.md21 februarie 2011Treceri — 285

43 .
Apartamente de inchiriat

Apartamente de inchiriat

http://dustmedco.wordpress.com/31 decembrie 2010Treceri — 265

44 .
econsulting

eConsulting este specializată în consultanţă pentru afaceri şi tehnologii aplicate în afaceri care vin să impulsioneze activitatea companiilor şi să susţină organizaţiile în crearea unor companii a viitorului. eConsulting se specializează în prestarea serviciilor integrate de Business Consulting atât la nivel elaborare de Business Plan, cât şi la nivelul serviciilor de consultanţă IT care vin să ofere soluţii eficiente la necesităţile antreprenorilor din Moldova. eConsulting este o companie de consultanţă în afaceri şi tehnologii informaţionale aplicate în afaceri cu acoperire naţională şi internaţională. Oferta companiei face referire la: elaborarea de planuri de afaceri (Business Plan); audit al sistemelor de management; elaborarea proiectelor investiţionale; asistenţă în obţinerea de credite; asistenţă în finanţare; suport la încheierea contractelor de procurare; soluţii informaţionale la cheie; programe informatice pentru business, etc. Experienţa managementului companiei şi cunoştinţele profunde ale acestora în diverse sectoare economice, experienţa de muncă cu clienţii fac ca compania să fie prezentă în diverse sectoare: industrie, comerţ cu amănuntul, servicii, sănătate publică, transport, servicii financiare, telecomunicaţii, tehnologii informaţionale, utilităţi publice, etc.

http://www.econsulting.md7 septembrie 2012Treceri — 146

45 .
Chirie apartamente in Chisinau si chirie auto.

Compania noastra ofera urmatoarele servicii: -Chirie apartamente in Chisinau -Chirie case in Chisinau -Chirie auto in Chisinau -Serviciul Transfer, intilnirea la Aeroport -Excursii cu masina in Moldova

http://www.rentroom.md/3 iulie 2012Treceri — 122

46 .
somersbi

Producţia poligrafică (imprimată) reprezintă una din cele mai rezultative şi accesibile forme de publicitate şi se caracterizează printr-un preţ destul de mic. Clienţii dumneavoastră doresc să aibă în posesia lor foi volante, buclete, cataloage cu descrierea serviciilor prestate sau a producţiei Dumneavoastră. Publicitatea este informaţia propagată în orice formă, în orice mod şi cu ajutorul oricăror tipuri de mijloace, adresată unui cerc larg de persoane şi orientată spre atragerea atenţiei asupra obiectului căruia i se face publicitate, formarea şi menţinerea atenţiei asupra acestui obiect şi promovarea lui pe piaţă.

http://somersbi.md27 septembrie 2013Treceri — 116

Catalogul site-urilor


Gara de nord Chisinau Gara de sud Chisinau Auto Gara centrala orar bilete de autobus bilete de autobuz ieftine moldova

Timp

Azi Mîine
Bălţi +22…+24 +26…+28
Chişinău +25…+27 +25…+27
Komrat +25…+27 +28…+30
Tiraspol +28…+30 +31…+33
toate oraşe

Cursul valutar

USD 17,7939 -0,03
EUR 19,0946 -0,01
RUB 0,2200 0
RON 3,8458 -0,01
UAH 0,4818 0
toate valutele convertorul valutar

Horoscop

Capricorn
Sagetator Varsator Capricorn

Acum este momentul potrivit pentru a calatori cu avionul sau pentru a pregati o excursie intr-un loc necunoscut in weekend. Trebuie sa stii exact care iti sunt intentiile si asteptarile si vei vedea cum conflictele personale dispar.Considerand ca esti pe punctul de a avea un succes, ar trebui sa-ti pastrezi propriul itinerariu in aceasta dupa-amiaza. Preferi sa faci unele lucruri singur; timpul trece repede si poti castiga timp de gandire cat lucrezi.Nu cauti perfectiunea, dar in acealsi timp nu vrei sa pierzi timpul. Seara ti-o petreci alaturi de prieteni, facand poze.

toate constelaţii

Anecdote

Un politist trece printr-un sat si da peste ceva negru.

rîdem mai departe