Creaţi pagina de start

29 noiembrie 2023, miercuri

04:43

Lang_ru

Pagina principală Noutăţi Moldova

Noutăţi: Moldova


Se ieftinesc carburanţii; Cât va costa mâine benzina şi motorina

Agenţia Naţională pentru Reglementare în Energetică a stabilit noi preţuri plafon de comercializare a carburanţilor pentru perioada 14 - 27 iunie.

Moldova 13 iunie 2017 14:41 Sursa — jurnal.md

Dodon și-a dus familia în Antalya, la mare: Deocamdată, nu am timp de odihnă

Președintele Igor Dodon și-a dus, ieri, familia la mare. Despre aceasta a scris într-o postare pe rețele de socializare.

Moldova 9 iunie 2017 11:03 Sursa — unimidia.md

O nouă Lege a Contabilității. Necesită cheltuieli din Bugetul de Stat

Domeniul contabilității va fi reglementat de o nouă lege, actualizată și aliniată la prevederile legislației europene în domeniul raportării financiare corporative. Documentul a fost aprobat în ședința Cabinetului de miniștri.

Moldova 9 iunie 2017 11:01 Sursa — point.md

Jizdan: Astăzi este imposibil de fabricat un dosar penal

În timp ce unii politicieni din opoziţie afirmă că pe numele lor au fost deschise mai multe dosare penale la comandă, ministrul Afacerilor Interne de la Chişinău, Alexandru Jizdan, îi contrazice şi afirmă că în condiţiile actuale din Republica Moldova este imposibil să fabrifici un dosar, datorită partenerilor de dezvoltare.

Moldova 9 iunie 2017 10:59

O companie din Moldova vinde vinuri de colecţie pentru a-și întoarce datoriile la BEM

O firmă din domeniul vinificației, Alsvit-Vin” SRL, scoate la vânzare 11 tipuri de vin din roada anilor 1978, 1979, 1987 și 1993 pentru a-și întoarce datoriile pe care le avea la Banca de Economii.

Moldova 9 iunie 2017 10:57

Micşorarea tarifelor la serviciile medicale întârzie cu o lună

De la aprobarea în Parlament a hotărârii care prevede revizuirea tarifelor pentru serviciile medico-sanitare au trecut două luni. Deși în proiectul, propus de un grup de deputați comuniști, era prevăzut un termen de 30 de zile în care Guvernul urma să vină cu un răspuns, acest lucru așa și nu s-a întâmplat.

Moldova 8 iunie 2017 10:32

Moldova şi Elveţia ar putea avea un acord de liber schimb şi o cursă aeriană

Republica Moldova şi Elveţia ar putea avea un acord de liber schimb. Totodată, o cursă aeriană, ar putea fi lansată între cele două state. Subiectele au fost discutate de preşedintele Parlamentului, Andrian Candu, cu preşedintele Consiliului National din Elveţia, Jurg Stahl, şi cu preşedintele Consiliului Statelor elveţian, Ivo Bischofberger, în cadrul vizitei pe care o întreprinde în Elveţia, transmite IPN.

Moldova 8 iunie 2017 10:30

Igor Dodon promite că Republica Moldova va reveni la alfabetul chirilic

Aflat într-o vizită de lucru în Federaţia Rusă, în cadrul căreia a participat la lucrările celui de-al XXI-lea Forum Economic Internaţional din Sankt Petersburg, Igor Dodon a ţinut un discurs în care a criticat apropierea Moldovei de UE şi de SUA, dar a salutat apropierea de Rusia, afirmând că Chişinăul trebuie să se concentreze pe uniuni regionale tradiţionale şi istorice, care nu ar impune valori străine Republicii Moldova.

Moldova 8 iunie 2017 10:27 Sursa — point.md

Corupție la obținerea actelor de identitate românești. Doi bărbați, reținuți

Doi bărbați din Cahul sunt cercetați penal pentru trafic de influență. Tatăl și fiul au fost reținuți de ofițerii DGT „Sud" a CNA și procurorii anticorupție în după-amiaza zilei de ieri.

Moldova 6 iunie 2017 11:41

Chirtoacă cere să fie eliberat. Curtea de Apel va examina demersul avocaţilor

Primarul Capitalei, Dorin Chirtoacă, va afla astăzi dacă va rămâne în arest la domiciliu. Magistraţii Curţii de Apel vor examina demersul avocaţilor, care cer eliberarea lui.

Moldova 6 iunie 2017 09:39

Expert de la București: „Demonstrațiile Procuraturii mi se par pentru ochii presei”

Demonstraţiile pe care le face Procuratura de la Chişinău nu reprezintă o luptă reală cu fenomenul corupţiei, dar sunt doar pentru ochii presei şi ai corespondenţilor străini, consideră scriitorul şi comentatorul politic de la Bucureşti, Răzvan Voncu.

Moldova 6 iunie 2017 09:38 Sursa — independent.md

Dodon: Livrările de gaze din Rusia ar putea fi afectate

La Sankt Petersburg, a avut loc o întrevedere de lucru dintre Preşedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, şi Preşedintele Consiliului de Administrare al companiei „Gazprom”, Aleksei Miller.

Moldova 1 iunie 2017 19:18

Cameră de tortură – descoperită în clădirea Judecătoriei din Moscova

In sala destinata studiului materialelor de probatoriu din clădirea Judecătoriei Moscovei, persoanele inculpate și aflate sub arest sunt torturate și bătute, scrie „Mediazona“, citând declarația lui Dmitri Piskunov, reprezentantului Comisiei de Supraveghere Publică și avocat în cadrul Comitetului pentru Prevenirea Torturii din Rusia.

Moldova 1 iunie 2017 19:17

Apariție surpriză! Dorin Chirtoacă, filmat și fotografiat astăzi pe o stradă din Chișinău

Apariție surpriză pe o stradă din Chișinău. Primarul Capitalei, Dorin Chirtoacă, a fost surprins astăzi pe o stradă din oraș, deși oficial se află în arest la domiciliu.

Moldova 31 mai 2017 13:06 Sursa — point.md

Dosarul privind trucarea licitațiilor produselor alimentare, pe masa magistraților

Procuratura Anticorupţie informează despre finalizarea şi expedierea în instanţa de judecată a cauzelor penale în privinţa a nouă învinuiţi din dosarul privind trucarea licitaţiilor pentru asigurarea cu produse alimentare a instituţiilor preşcolare.

Moldova 31 mai 2017 10:41

Grozavu a venit azi la Primăria Chișinău: Sunt gata să preiau funcția de primar interimar

Viceprimarul Nistor Grozavu, eliberat ieri din arest la domiciliu si cercetat sub control judiciar, s-a prezentat in aceasta dimineata la primarie.

Moldova 31 mai 2017 10:39 Sursa — protv.md

Judecător din capitală, trimis pe banca acuzațiilor pentru pronunţarea unei încheieri contrare legii

Un judecător din capitală a fost trimis pe banca acuzaţilor pentru pronunţarea cu bună-ştiinţă a unei încheieri contrare legii soldată cu urmări grave. El riscă pedeapsă de la 3 la 7 ani închisoare cu privarea de dreptul de a ocupa anumite funcţii sau de a exercita o anumită activitate pe un termen de până la 5 ani.

Moldova 31 mai 2017 10:36

Nistor Grozavu ar putea prelua interimatul la Primăria Chișinău: Acesta a fost eliberat

Viceprimarul Nistor Grozavu, reținut pe 25 aprilie în dosarul parcărilor cu plată, a fost eliberat astăzi din arest de la domiciliu și trecut sub control judiciar. Potrivit legii, acesta poate să preia atribuțiile de primar și să asigure interimatul.

Moldova 30 mai 2017 18:22

Igor Dodon îndeamnă conducerea Rusiei să nu reacționeze la provocările autorităților moldovenești

Orice măsuri, care ar putea să fie luate de Rusia drept răspuns la provocările autorităților de la Chișinău, vor lovi în primul rând, în poporul moldovenesc, dacă anume acest scop nu este urmărit de Guvernul RM.

Moldova 30 mai 2017 17:33

De mâine, benzina se va scumpi cu 24 de bani, iar motorina cu 29 de bani

Preţul carburanţilor creşte, în continuare, dar mai puţin faţă de acum două săptămâni. În perioada următoare, benzina auto Premium 95 va fi vânduta cu cel mult 17,14 lei pentru un litru, iar motorina cu cel mult 14,69 lei.

Moldova 30 mai 2017 17:28


Catalogul site-urilor


Timp

Azi Mîine
Bălţi +22…+24 +26…+28
Chişinău +25…+27 +25…+27
Komrat +25…+27 +28…+30
Tiraspol +28…+30 +31…+33
toate oraşe

Cursul valutar

USD 17,8463 +0,02
EUR 19,5488 +0,09
RUB 0,2009 0
RON 3,9330 +0,02
UAH 0,4926 0
toate valutele convertorul valutar

Horoscop

Gemeni
Taur Rac Gemeni

Datoriile tale te duc intr-o directie diferita fata de prietenii tai, si de aceea s-ar putea sa te simti putin singur astazi. Dar fiind ceva de scurta durata, poti sa asculti o carte pe cd sau poti sa te bucuri de priveliste in timp ce conduci.Esti apreciat pentru contributiile pe care le faci in legatura cu familia. Gaseste modalitati prin care si ceilalti sa poate ajuta, pentru ca tu sa nu fii nevoit sa preiei toate responsabilitatile. Ai tendinta sa faci prea multe lucruri, iti doresti sa gasesti solutii la orice probleme ai avea.

toate constelaţii

Anecdote

La un restaurant soseşte un client

rîdem mai departe