Creaţi pagina de start

25 iunie 2017, duminică

05:05

Lang_ru

Hotelurile lumii

toate direcțiile

Pagina principală Noutăţi Moldova

Noutăţi: Moldova


Ambasadorul Marii Britanii, convocat la MAEIE în cazul vizitei lui Kranoselski la Londra

Ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii în Republica Moldova Lucy Joyce a fost convocat la Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene pentru a aduce clarificări suplimentare pe marginea deplasării recente în Marea Britanie a "liderilor" transnistreni.

Moldova 20 iunie 2017 09:27

Prim-ministrul Pavel Filip întreprinde astăzi o vizită de lucru la Bruxelles

Integrarea europeană a Moldovei va fi discutată astăzi la Bruxelles, unde premierul Pavel Filip merge într-o vizită de lucru.

Moldova 20 iunie 2017 09:10

200 de studenți STRĂINI de la Universitatea de Medicină din Chișinău pot fi expulzați din țara noastră

Aproape 200 de tineri din Israel, studenţi la medicină, riscă să fie trimiși acasă. O eventuală expulzare masivă este motivată prin faptul că aceștia ar fi obținut permise de ședere pentru țara noastră în baza unor acte false, a declarat pentru Canal2 procurorul pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale, Vasile Golban.

Moldova 20 iunie 2017 09:08 Sursa — publika.md

Candu: Decizia de a expulza diplomații ruşi de pe teritoriul Moldovei, luată pentru a proteja interesele ţării

Decizia de a expulza cinci diplomați ruşi de pe teritoriul Republicii Moldova a fost luată în urma unor informaţii primite de la serviciile secrete. Potrivit preşedintelui Parlamentului, Andrian Candu, decizia a fost luată pentru a proteja interesele ţării. În cadrul emisiunii Fabrika de aseară, el a mai declarat că oficialii ruşi îşi exercitau mandatul cu abateri grave de la activitatea diplomatică.

Moldova 14 iunie 2017 11:36 Sursa — publika.md

CCA a perfectat licența pentru postul de televiziune TV8

Consiliului coordonator al Audiovizualului a examinat, astăzi, 13 iunie 2017, cererea depusă de Analitic media Grup SA privind reperfectarea licenței postului de televiziune TV7 în TV8, aprobarea conceptului general și lista de programe pentru acest post.

Moldova 13 iunie 2017 14:43 Sursa — agora.md

Se ieftinesc carburanţii; Cât va costa mâine benzina şi motorina

Agenţia Naţională pentru Reglementare în Energetică a stabilit noi preţuri plafon de comercializare a carburanţilor pentru perioada 14 - 27 iunie.

Moldova 13 iunie 2017 14:41 Sursa — jurnal.md

Dodon și-a dus familia în Antalya, la mare: Deocamdată, nu am timp de odihnă

Președintele Igor Dodon și-a dus, ieri, familia la mare. Despre aceasta a scris într-o postare pe rețele de socializare.

Moldova 9 iunie 2017 11:03 Sursa — unimidia.md

O nouă Lege a Contabilității. Necesită cheltuieli din Bugetul de Stat

Domeniul contabilității va fi reglementat de o nouă lege, actualizată și aliniată la prevederile legislației europene în domeniul raportării financiare corporative. Documentul a fost aprobat în ședința Cabinetului de miniștri.

Moldova 9 iunie 2017 11:01 Sursa — point.md

Jizdan: Astăzi este imposibil de fabricat un dosar penal

În timp ce unii politicieni din opoziţie afirmă că pe numele lor au fost deschise mai multe dosare penale la comandă, ministrul Afacerilor Interne de la Chişinău, Alexandru Jizdan, îi contrazice şi afirmă că în condiţiile actuale din Republica Moldova este imposibil să fabrifici un dosar, datorită partenerilor de dezvoltare.

Moldova 9 iunie 2017 10:59

O companie din Moldova vinde vinuri de colecţie pentru a-și întoarce datoriile la BEM

O firmă din domeniul vinificației, Alsvit-Vin” SRL, scoate la vânzare 11 tipuri de vin din roada anilor 1978, 1979, 1987 și 1993 pentru a-și întoarce datoriile pe care le avea la Banca de Economii.

Moldova 9 iunie 2017 10:57

Micşorarea tarifelor la serviciile medicale întârzie cu o lună

De la aprobarea în Parlament a hotărârii care prevede revizuirea tarifelor pentru serviciile medico-sanitare au trecut două luni. Deși în proiectul, propus de un grup de deputați comuniști, era prevăzut un termen de 30 de zile în care Guvernul urma să vină cu un răspuns, acest lucru așa și nu s-a întâmplat.

Moldova 8 iunie 2017 10:32

Moldova şi Elveţia ar putea avea un acord de liber schimb şi o cursă aeriană

Republica Moldova şi Elveţia ar putea avea un acord de liber schimb. Totodată, o cursă aeriană, ar putea fi lansată între cele două state. Subiectele au fost discutate de preşedintele Parlamentului, Andrian Candu, cu preşedintele Consiliului National din Elveţia, Jurg Stahl, şi cu preşedintele Consiliului Statelor elveţian, Ivo Bischofberger, în cadrul vizitei pe care o întreprinde în Elveţia, transmite IPN.

Moldova 8 iunie 2017 10:30

Igor Dodon promite că Republica Moldova va reveni la alfabetul chirilic

Aflat într-o vizită de lucru în Federaţia Rusă, în cadrul căreia a participat la lucrările celui de-al XXI-lea Forum Economic Internaţional din Sankt Petersburg, Igor Dodon a ţinut un discurs în care a criticat apropierea Moldovei de UE şi de SUA, dar a salutat apropierea de Rusia, afirmând că Chişinăul trebuie să se concentreze pe uniuni regionale tradiţionale şi istorice, care nu ar impune valori străine Republicii Moldova.

Moldova 8 iunie 2017 10:27 Sursa — point.md

Corupție la obținerea actelor de identitate românești. Doi bărbați, reținuți

Doi bărbați din Cahul sunt cercetați penal pentru trafic de influență. Tatăl și fiul au fost reținuți de ofițerii DGT „Sud" a CNA și procurorii anticorupție în după-amiaza zilei de ieri.

Moldova 6 iunie 2017 11:41

Chirtoacă cere să fie eliberat. Curtea de Apel va examina demersul avocaţilor

Primarul Capitalei, Dorin Chirtoacă, va afla astăzi dacă va rămâne în arest la domiciliu. Magistraţii Curţii de Apel vor examina demersul avocaţilor, care cer eliberarea lui.

Moldova 6 iunie 2017 09:39

Expert de la București: „Demonstrațiile Procuraturii mi se par pentru ochii presei”

Demonstraţiile pe care le face Procuratura de la Chişinău nu reprezintă o luptă reală cu fenomenul corupţiei, dar sunt doar pentru ochii presei şi ai corespondenţilor străini, consideră scriitorul şi comentatorul politic de la Bucureşti, Răzvan Voncu.

Moldova 6 iunie 2017 09:38 Sursa — independent.md

Dodon: Livrările de gaze din Rusia ar putea fi afectate

La Sankt Petersburg, a avut loc o întrevedere de lucru dintre Preşedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, şi Preşedintele Consiliului de Administrare al companiei „Gazprom”, Aleksei Miller.

Moldova 1 iunie 2017 19:18

Cameră de tortură – descoperită în clădirea Judecătoriei din Moscova

In sala destinata studiului materialelor de probatoriu din clădirea Judecătoriei Moscovei, persoanele inculpate și aflate sub arest sunt torturate și bătute, scrie „Mediazona“, citând declarația lui Dmitri Piskunov, reprezentantului Comisiei de Supraveghere Publică și avocat în cadrul Comitetului pentru Prevenirea Torturii din Rusia.

Moldova 1 iunie 2017 19:17

Apariție surpriză! Dorin Chirtoacă, filmat și fotografiat astăzi pe o stradă din Chișinău

Apariție surpriză pe o stradă din Chișinău. Primarul Capitalei, Dorin Chirtoacă, a fost surprins astăzi pe o stradă din oraș, deși oficial se află în arest la domiciliu.

Moldova 31 mai 2017 13:06 Sursa — point.md

Dosarul privind trucarea licitațiilor produselor alimentare, pe masa magistraților

Procuratura Anticorupţie informează despre finalizarea şi expedierea în instanţa de judecată a cauzelor penale în privinţa a nouă învinuiţi din dosarul privind trucarea licitaţiilor pentru asigurarea cu produse alimentare a instituţiilor preşcolare.

Moldova 31 mai 2017 10:41


Toate noutăți
Taxi in Chisinau, numere de telefoane taxiurilor, taxi Moldova, taxi, preturi servicilor taxi in Chisinau, a comanda taxi in Chisinau, такси в Кишиневе, такси, номера телефонов такси, службы такси Кишинева, транспорт в Кишиневе, стоимость поездки на такси

Timp

Azi Mîine
Bălţi +22…+24 +26…+28
Chişinău +25…+27 +25…+27
Komrat +25…+27 +28…+30
Tiraspol +28…+30 +31…+33
toate oraşe

Cursul valutar

USD 18,2968 0
EUR 20,4283 0
RUB 0,3060 0
RON 4,4527 0
UAH 0,7031 0
toate valutele convertorul valutar

Horoscop

Taur
Berbec Gemeni Taur

In aceasta duminica esti foarte vorbaret si glumet. Ideile tale sunt clare si iti vin cu usurinta.Totul indica ca tu trebuie sa preiei initiativa in problemele de familie. Creezi armonie printre cei din jur si ai un sentiment de sprijin datorita eforturilor tale. Esti o persoana generoasa si mereu cauti moduri prin care sa-i poti deservi pe ceilalti. Poate vei lucra ca voluntar la zoo sau vei ajuta la o scoala din apropiere.

toate constelaţii

Anecdote

- De ce te-ai insurat?

rîdem mai departe