Creaţi pagina de start

11 iunie 2023, duminică

00:41

Lang_ru

Pagina principală Anecdote moldovenesti

Anecdote

- Care este diferenta dintre un optimist si un pesimist? - Diferenta este ca optimistul invată limba engleză iar pesimistul rusa.

La Radio Erevan, un ascultător intreabă: - Poti sa te descurci cu sexul slab ? Radio Erevan răspunde: - Da, dar e de preferat sa fie tare.

Adrian Nastase intreabă Radio Erevan: Un bărbat poate sa aibă mai mult de 2 ouă? Răspuns: In mod normal nu, dar dacă totusi te apleci in fată si numeri exact 4 atunci să stii ca opozitia a venit puternic din urmă!

Cum e sa fii insurat, Mitica? - Pai, cum sa fie? N-am voie sa beau, n-am voie sa fumez, n-am voie sa merg cu amicii la o bere, n-am voie sa ma uit dupa vreo femeie pe strada… - Inseamna ca regreti pasul pe care l-ai facut? - Nici asta n-am voie!

O blondă într-un bar vrea să facă cinste: - O Skol la toată lumea!

Doi îndrăgostiti, pe o bancă, în parc: - Iubitule, când o să ne căsătorim, o să avem 2 copii, un băiat şi o fată. - Dar de unde stii? - Amândoi sunt la mama, la tară!

Doi cowboy în Vestul Sălbatic: - Eu am cea mai rapidă mână din Vestul Sălbatic! - Eu am gagică…

Barbatii sunt precum pantofii, unul singur nu e de ajuns... decat pentru cenusarese...

- Cum se numeste un barbat destept in Caracal? - Turist.

- De cati barbati este nevoie pentru a deschide o cutie de bere? - De nici unul, berea ar trebui sa fie deschisa atunci cand proasta vine cu ea...

Catalogul site-urilor


Timp

Azi Mîine
Bălţi +22…+24 +18…+20
Chişinău +25…+27 +19…+21
Komrat +25…+27 +19…+21
Tiraspol +28…+30 +18…+20
toate oraşe

Cursul valutar

USD 17,8481 0
EUR 19,1520 0
RUB 0,2175 0
RON 3,8652 0
UAH 0,4833 0
toate valutele convertorul valutar

Horoscop

Taur
Berbec Gemeni Taur

In aceasta duminica esti foarte vorbaret si glumet. Ideile tale sunt clare si iti vin cu usurinta.Totul indica ca tu trebuie sa preiei initiativa in problemele de familie. Creezi armonie printre cei din jur si ai un sentiment de sprijin datorita eforturilor tale. Esti o persoana generoasa si mereu cauti moduri prin care sa-i poti deservi pe ceilalti. Poate vei lucra ca voluntar la zoo sau vei ajuta la o scoala din apropiere.

toate constelaţii

Anecdote

Creangă nu mai scria “Caprele Irinucăi” sau “La cireşe”

rîdem mai departe