Creaţi pagina de start

29 mai 2023, luni

08:18

Lang_ru

Pagina principală Anecdote moldovenesti

Anecdote

Ştiţi care este culmea contabilităţii? Sa-ţi iasă!

Un proaspăt absolvent de Contabilitate se prezintă la un interviu: - As dori sa mă angajez, nu am experienţă dar învăţ repede şi sunt creativ! Patronul se gîndeşte şi spune: ei bine iţi dau o şansă. Avem un debitor, dacă obţii de la el suma pe care ne-o datorează, te angajam! A doua zi tînărul pretendent se întoarce victorios cu întreaga suma. - Fenomenal! Cum ai reuşit? - I-am spus ca dacă nu ne plăteşte, mă duc la ceilalţi creditori şi le spun că ne-a plătit!

În sala de operaţie vine medicul şi îi spune pacientului: - Aveţi noroc, avem două inimi disponibile pentru transplantul Dvs: una a fost a unui profesor de istorie, alta a unui inspector contabil. Pe care o doriţi? - Hmm... cred ca o vreau pe cea a contabilului. Sunt sigur ca nu prea a fost folosita!

Doua blonde cautau prin padure un brad de Craciun. Dupa o zi intreaga de stat in frig, una dintre ele ii spune celeilalte: - Auzi, n-ar fi mai bine sa luam unul asa, fara globuri?

Doua blonde stateau de vorba. - Te-ai uitat vreodata in ochii sotului tau in timp ce faceai sex? - Da. - Si ce mutra avea? - Statea in usa ca prostul!...

I: Ce spune un neuron cand intra in capul unei blonde? R: "Space. The final frontier!"

O doamna intra la farmacie si ii cere farmacistului arsenic. Farmacistul intreaba: - Doamna, la ce va trebuie arsenicul? - Pentru ca sa-l omor pe sotul meu! - Doamna, nu pot sa va vind arsenic pentru acest motiv, imi pare rau, spune farmacistul. Atunci doamna scotoceste in poseta si scoate o fotografie cu sotul ei care facea dragoste cu sotia farmacistului. Acesta se uita la fotografie si spune: - Ah, scuzati-ma, n-am stiut ca aveti reteta.

Cum a comandat Ştefan cel Mare atacul în bătălia de la Vaslui? - Asupra vraşmaşului din vâlşeaua şea micî, oasti: Paliţi!

Ştiti de ce Moldovei i se mai spune Computerland? Pentru că de fiecare dată când se intilnesc doi moldoveni,unul dintre ei îi spune celuilalt:-Ai biem şeva!

В магазине: - Послушайте, ваше средство от моли никуда не годится. Моль жрет его с удовольствием! - Тогда все в порядке. Пока она его ест, ей не до одежды.

Catalogul site-urilor


Timp

Azi Mîine
Bălţi +22…+24 +26…+28
Chişinău +25…+27 +25…+27
Komrat +25…+27 +28…+30
Tiraspol +28…+30 +31…+33
toate oraşe

Cursul valutar

USD 17,8297 +0,05
EUR 19,1571 +0,09
RUB 0,2230 0
RON 3,8643 +0,01
UAH 0,4828 0
toate valutele convertorul valutar

Horoscop

Sagetator
Scorpion Capricorn Sagetator

Ai noroc si toate se aranjeaza de la sine. Nu trebuie sa infrunti situatii grele azi, este destul de clar ce cale trebuie sa urmezi.Este momentul ideal sa-ti lasi creativitatea sa infloreasca. Fii mai tolerant in ceea ce priveste obiceiul tau alimentar.Astazi vei sta mai mult afara pentru a te bucura putin de soare. Lucrurile care iti sunt dragi, precum si persoanele iubite sau copiii sunt in centrul atentiei in aceasta perioada. Vei fi ocupat incercand sa organizezi lucrurile intr-un anumit fel.Comunicarea continua sa se imbunatateasca.

toate constelaţii

Anecdote

Doi ciobani moldoveni intră cu un cîine într-un magazin din Suceava.

rîdem mai departe