Creaţi pagina de start

30 mai 2023, marţi

17:25

Lang_ru

Pagina principală Anecdote moldovenesti

Anecdote

O familie de francezi, una de romani si una de tigani, vecini de cartier... Intr-o zi frantuzoaica isi trimite copilul la piata. Pe drum, acesta se intalneste cu dracu', care-i ia toti banii. Romanca il trimite si ea pe copil la cumparaturi; dracul ii fura pe drum toti banii... .Tiganca isi trimite si ea puradelul la cumparaturi, dar si acestuia dracul ii fura toti banii... Cei trei copii pagubiti, suparati foc, se intalnesc in parc si se aseaza pe o banca. Dracu' vine si le spune: - Daca vreti sa va mai dau banii inapoi, va trebui ca -trei zile de acum inainte- sa raspundeti doar asa cum spun eu: tu francezule vei spune: 'Eu; eu; eu!'; tu, romanule, vei spune: 'Noi; noi; noi!'; iar tu, tiganule, vei spune: 'Pentru o lingura de fasole; pentru o lingura de fasole; pentru o lingura de fasole!' Dracul dispare si langa banca lor apare o baba moarta. Imediat dupa aceea, apare o patrula a politiei, care sare la ei, intreband: - Ba'i cine a omorat-o pe baba? Francezul: - Eu; eu; eu! - Ba' copii!... Nu glumiti, ba'!... Cine a omorat-o pe baba?!? Romanul: - Noi; noi; noi! - Pai, de ce ati omorat-o, mai? Tiganul: - Pentru o lingura de fasole; pentru o lingura de fasole; pentru o lingura de fasole!...

La o manastire, maica stareta le strange pe maicute si le spune: - Una dintre voi a comis pacatul!... Am gasit un prezervativ în camera preotului!... Toate maicutele 'vai-vai', numai una 'hi-hi'. Maica stareta: - Aceea dintre voi care a facut asta, va fi aspru pedepsita!... Toate maicutele 'vai-vai', numai una 'hi-hi'. Maica stareta: - Vestea proasta este ca prezervativul era gaurit!... Toate 'hi-hi', numai una 'vai-vai!'...

- Doctore, nu mai inteleg nimic, de cate ori imi beau ceasca de cafea, incepe sa ma doara ochiul drept ! - Nu e nimic grav. Nu trebuie decat sa scoateti lingurita.

Elevul, despre el insusi: - Intotdeauna are dreptate ... chiar daca nu i se da. - Nu copiaza niciodata ... consulta. - Nu vorbeste ... schimba impresii. - Nu isi distrage atentia ... studiaza anatomia mustelor. - Nu chiuleste ... este solicitat in alte parti. - Nu ramane corigent ... este lasat corigent. - Nu fumeaza ... se stimuleaza. - Nu injura ... se descarca. - Nu insulta profesorii ... le aminteste ceea ce sunt. - Nu citeste reviste in timpul orelor ... se informeaza. - Nu distruge scoala ... o decoreza. - Nu arunca cu creta ... studiaza legea gravitatiei. - Nu rade in ore ... e fericit.

Doi nebuni reusesc sa evadeze din cladirea ospiciului... Pentru a fi complet liberi, mai aveau de sarit 100 de garduri. Cand ajung la al 57-lea gard, unul dintre ei ii spune celuilalt: - Hai, ma', sa ne intoarcem!... Am obosit, nu mai pot sa sar atat!... - Nu, ma', nu ne intoarcem!... Mai avem putin!... La al 99-lea gard primul ii spune iar celuilalt. - Hai, ma', sa ne intoarcem!... Am obosit, nu mai pot sa sar atat!... - Bine, ma'!... Hai sa ne intoarcem!...

Era odata un pescar cam ghinionist. Un trecator cam curios il intreaba: - Are balta peste? - Are... (oftand)... da-i acoperit de apa!

Leul iese dimineata nervos din casa si da cu ochii de vulpe: - Cine e regele animalelor? - Tu, tu, tu esti, maria- ta, zice vulpea infricosata. Mai merge si da peste lup: - Ia zi, cine e regele animalelor? - Maria-ta, zice lupul galben de frica. Mai merge el si intr-o poiana da peste elefant, care manca linistit niste iarba: - Ia zi, ma, umflatule, cine e regele animalelor? Elefantul il prinde cu trompa dupa cap, il izbeste de vreo 3 copaci si-l lasa lat in mijlocul drumului. Dupa vreo jumatate de ora, leul se ridica anevoie de jos: - Ei, daca nu stii, nu stii si gata, nu trebuie sa devii violent!

In Japonia s-a inventat un robot care prinde hoti. - In Japonia, in doar 5 minute s-au prins 100 de hoti. - In SUA, in doar 5 minute au prins 200 de hoti. - In Romania, in 5 minute cineva a furat robotul...

Suna cineva la usa unui apartament. Un tip deschide si vede o doamna nervoasa care intreaba: - Dumneata ai salvat ieri un băiat pe lac de la inec? - Da, eu ... - Si sapca lui unde e?!

- Ce este iubirea? - Lumina vietii. - Si ce este casatoria? - Factura la lumina.

Catalogul site-urilor


Timp

Azi Mîine
Bălţi +22…+24 +18…+20
Chişinău +25…+27 +19…+21
Komrat +25…+27 +19…+21
Tiraspol +28…+30 +18…+20
toate oraşe

Cursul valutar

USD 17,8286 0
EUR 19,1025 -0,05
RUB 0,2227 0
RON 3,8523 -0,01
UAH 0,4827 0
toate valutele convertorul valutar

Horoscop

Fecioara
Leu Balanta Fecioara

Idealurile tale sunt de admirat, dar eforturile pe care le faci in implinirea acestora pot fi incetinite datorita criticii pe care ti-o faci. Stabileste-ti drumul pe care trebuie sa mergi pentru a-ti atinge idealurile si asculta si sfaturile cuiva din exterior.Ceilalti te incurajeaza mai bine decat te incurajezi tu, asa ca fa-ti prieteni printre oamenii cu teluri stabilite si doritori sa realizeze ceva in viata! Dupa-amiaza ti-o petreci alaturi de prieteni. Concentreaza-te pe ce iti doresti cu adevarat in aceasta perioada, pentru ca poti fi foarte convingator cu ceilalti!Simtul umorului de care dispui este foarte contagios.

toate constelaţii

Anecdote

— Inculpat, cum ţi-ai ucis victima?...

rîdem mai departe