Creaţi pagina de start

03 decembrie 2023, duminică

20:02

Lang_ru

Pagina principală Anecdote moldovenesti

Anecdote

Moare un programator şi, după moarte, ajunge în Iad. După o săptămînă, sună Satana la Dumnezeu: - Doamne, ce nebun mi-ai trimis, a distrus toate cazanele, a ucis toţi dracii, aleargă prin tot Iadul şi strigă în gura mare "Unde-i ieşirea spre nivelul 2?".

Înainte de înmormântare soțul intră în cameră pentru a-și vedea soacra pentru ultima dată şi pufneşte în plâns. Șotia: - De ce naiba plângi, n-ai plăcut-o pe mama niciodată! Soţul: -Știu, dar mi s-a părut ca mișcă!

Când eram mic mi-aduc aminte că mama mă trimitea la alimentară cu 10 lei şi venem acasă cu: trei kile de cartofi, un carton de ouă, un borcan de gem, o sticlă de ţuică Două prune, două ciocolate cu rom, un cartuş de Carpaţi şi un pachet de gumă de mestecat Turbo. În ziua de azi nu mai este posibil aşa ceva. Nenorocitul de patron a umplut magazinul de camere video!

Băsescu, Crin şi Ponta naufragiază pe o insulă pustie. Aflaţi pe plajă, Crin se erijează în conducător al grupului şi propune ca fiecare să o ia în altă direcţie ca să-şi mărească şansele de a găsi resurse pentru supravieţuire. Se despart: Crin merge ce merge prin pădure, caută, ciuleşte urechile, dar degeaba! Nici urmă de ceva comestibil, cât de cât. Într-un final, ajunge într-un luminiş, în care Băsescu deja îşi făcea un grătar! Fericit, se duce la el şi îl îmbrăţişează! -Bravo, Băsescule! Măi, Traiane, eu întotdeauna te-am admirat. Ştii să te descurci în orice situaţie, se vede că ai fost marinar. Ce mai, eşti tare! Auzi, între noi fie vorba, mie Ponta ăsta nu mi – a plăcut niciodată! La care Băsescu răspunde sec: -Nu-ţi place, nu mănânci!

La ora de istorie la lucrare se cere să se numească unsprezece mari personalităţi. La sfârşitul orei profesoara: - Bulă, de ce nu ai predat încă lucrarea? - Doamna profesoară, nu ştiu pe cine să pun pe post de mijlocaş central.

Dacă o pocneşti, se cheamă maltratarea soţiei. Dacă te pocneşte ea, e autoapărare. Dacă iei o decizie fără să o întrebi, eşti nesimţit. Dacă ea ia o decizie fără să te consulte, e femeie emancipată. Dacă-i ceri să facă ceva ce nu-i place, e dominare masculină. Daca te roagă ea, îţi face o favoare. Dacă apreciezi formele unei femei şi lenjeria sumară, eşti pervers. Dacă nu, esti homo. Dacă-i oferi flori, urmăreşti ceva. Dacă nu, eşti fraier. Dacă eşti mîndru de realizările tale, eşti plin de tine. Dacă nu, eşti lipsit de ambiţie. Dacă o doare capul, e obosită. Dacă te doare pe tine, n-o mai iubeşti. Dacă vrei să faci dragoste prea des, eşti obsedat. Dacă nu, ai pe altcineva. De aceea bărbaţii mor mai repede decît femeile.

Un mos se urca intr-un autobuz si vede pe scaunul din fata sa un tanar cu parul vopsit in rosu, verde , albastru, cu cercei in urechi, nas etc. Se tot uita, se tot uita... La un moment dat tanarul se intoarce catre el si-l intreaba: - Ce-i mosule, n-ai mai vazut? Tu nu ai facut prostii cand ai fost tanar? - Ba da. Cand am fost in Vietnam m-am imbatat bine si am f...t un papagal. Si ma tot intreb, oare nu esti tu baiatul meu?

I: De ce li se spune moldovencelor nuci? R: Pentru ca se coc in Moldova si se sparg la Bucuresti…

Rasela se duce la Rabbi: - Rabbi, invata-ma ce sa fac, Itic si Strul sunt indragostiti de mine iar eu nu stiu pe care sa-l aleg. Care sa fie cel norocos? - Cred ca te vei casatori cu Itic, raspunse batranul Rabbi… Strul asta a fost intotdeauna un mare norocos.

Moare un gamer si, dupa moarte, ajunge in Iad. Dupa o saptamana, suna Satana la Dumnezeu: - Doamne, ce nebun mi-ai trimis, a distrus toate cazanele, a ucis toti dracii, alearga prin tot Iadul si striga in gura mare “Unde-i iesirea spre nivelul 2 ?!”

Catalogul site-urilor


Timp

Azi Mîine
Bălţi +22…+24 +18…+20
Chişinău +25…+27 +19…+21
Komrat +25…+27 +19…+21
Tiraspol +28…+30 +18…+20
toate oraşe

Cursul valutar

USD 17,7828 0
EUR 19,4099 0
RUB 0,2006 0
RON 3,9036 0
UAH 0,4892 0
toate valutele convertorul valutar

Horoscop

Sagetator
Scorpion Capricorn Sagetator

Ai noroc si toate se aranjeaza de la sine. Nu trebuie sa infrunti situatii grele azi, este destul de clar ce cale trebuie sa urmezi.Este momentul ideal sa-ti lasi creativitatea sa infloreasca. Fii mai tolerant in ceea ce priveste obiceiul tau alimentar.Astazi vei sta mai mult afara pentru a te bucura putin de soare. Lucrurile care iti sunt dragi, precum si persoanele iubite sau copiii sunt in centrul atentiei in aceasta perioada. Vei fi ocupat incercand sa organizezi lucrurile intr-un anumit fel.Comunicarea continua sa se imbunatateasca.

toate constelaţii

Anecdote

- Draga mea, acum ca ai implinit 14 ani, cred ca a venit timpul sa discutam despre dragoste...

rîdem mai departe