Creaţi pagina de start

30 mai 2023, marţi

17:01

Lang_ru

Pagina principală Anecdote moldovenesti

Anecdote

Culmile fotbalului:1Sa dai gol si in reluare sa fie bara. 2Inainte de meci sa scrie pe gazon "Nu calcati iarba!". Culmea gometriei: Sa asezi un om in coltul camerei rotunde. Culmea cutremurului:Sa urci cu liftul si sa cobori cu apartamentul.

Un domn merge la farmacie si intreaba: -Aveti droguri? -Nu. A doua zi: -Aveti droguri? -Nu. A treia zi: -Aveti droguri? -Nu. Farmacista se gandi ca in urmatoarea zi sa ii dea droguri sa nu mai vina in farmacia iei in fiecare zi. A patra zi: -Aveti droguri? -Da. -FBI !!!

-Cu ce seamana o jumatate de portocala? -Cu cealalta jumatate.

-Stiu un banc sec si tare. -Care? -Piatra.

Un iepuras se duce la o cofetarie : prima zi: vanzatoarea:ce doriti iepurasul:aveti tolt cu multa multa flisc? vanzatoarea:nu nu avem a doua zi: iepurasul:doamna aveti tolt cu multa multa flisca? vanzatoarea:nu nu avem a treia zi: iepurasul :doamna aveti tolt cu multa multa flisca ? vanzatoarea:nu nu avem,iepurasul a plecat iar vamzatoarea face comanda de tort cu multa multa frisca a patra zi: iepurasul:doamna aveti tolt cu multa multa flisca? vanzatoarea:da avem iepurasul:yiu ce gleteos:))

-Era un copil care la scoala îi zicea criminal, intro zi îi spune lui tata lui tata la scoala îmi spune criminal. -De ce fiule de ce? -Iar copilul inca un cuvânt si te omor

Un politist trece printr-un sat si da peste ceva negru. Vede un pastor si intreaba: -aveti capre negre? -nu. -dar oi negre? -nu -dar vaci negre? -nu -inseamna ca am lovit un popã

un preot mergea pe bicicleta si un politist il opreste. Ia zii parinte ai frane? Am frane Lumini ai? Am Atunci nu pot sa-ti dau amenda zice politistul Si unde mergi parinte? Merg cu Dumnezeu inainte zice preotul STOP! Amenda.Nu aveti voie doi pe bicicleta!

Culmea frigiderului: sa se topeasca inghetata in congelator si sa iasa lapte cu ciocolata prin frigider Culmea culmilor:Mutul sa-i spuna surdului ca orbul a vazut paralizatul fugind dupa schiopul care ii rupea parul chelului din fata spatelui.

Un Pittbull mergea pe o strada.....la o usa vede scris CAINE RAU.......Cainele se opri sa vada cine e....Batu la usa:la ea raspunse un caine cat o pisica..... Unde-i mata cu tata-tau?intreba pittbull. In oras.....raspunse catelul... atuci cinei cainele rau aici io is ca nu miam mancat mancarea

Catalogul site-urilor


Timp

Azi Mîine
Bălţi +22…+24 +18…+20
Chişinău +25…+27 +19…+21
Komrat +25…+27 +19…+21
Tiraspol +28…+30 +18…+20
toate oraşe

Cursul valutar

USD 17,8286 0
EUR 19,1025 -0,05
RUB 0,2227 0
RON 3,8523 -0,01
UAH 0,4827 0
toate valutele convertorul valutar

Horoscop

Rac
Gemeni Leu Rac

Activitatile comunitare ocupa o mare parte a zilei. Discutiile despre lucruri care nu sunt legate de serviciu sunt o schimbare pe care o primesti cu bratele deschise si de care te bucuri. Tu si ceilalti puteti face o diferenta daca mentineti in continuare legatura cu nevoile comunitatii. De ce nu pui bazele unui editorial care sa-i informeze pe oameni si sa-i tina la curent cu schimbarile are apar?Obiectele materiale si intregul concept de valoare capata mai multa importanta pentru tine acum. Acum este momentul potrivit sa-ti schimbi locul de munca sau sa avansezi la locul de munca actual.Imbratisarile vin de la prieteni.

toate constelaţii

Anecdote

Bate şi ţi se va deschide...
Dosar penal!

rîdem mai departe