Creaţi pagina de start

03 decembrie 2023, duminică

19:26

Lang_ru

Pagina principală Despre site

Terra.md – teritoriul Moldnetului

Portalul informaţional Terra.md este destinat pentru amplasarea, acumularea şi prezentarea listei de resurse Internet ale Moldovei pentru utilizatorii de Internet.

Terra.md – este un catalog gratuit, ce cuprinde un larg spectru de site-uri, care sunt comod clasificate după teme şi rubrici.

Scopul catalogului site-urilor Terra.md constă în a aduna şi a sistematiza Internet resursele de calitate din Moldova, de atfel şi de a oferi utilizatorilor de Internet instrumente şi servicii funcţionale.

În catalogul nostru site-urilor sunt amplasate în comformitate cu popularitatea lor – cu cît mai mulţi utilizatori are site-ul, cu atît mai amre este categoria sa în catalog.

Dacă posedaţi un site, atunci îl puteţi înregistra în catalogul Terra.md. Nu vă jenaţi să vă adăugaţi site-urile, şi împreuna vom crea catalogul complet al Internet site-urilor din Moldova.

Vă dorim success în spaţiul al Moldnetului!

Portalul informaţional Terra.md  este ajutorul on-line a businessului dumneavoastră.

Catalogul site-urilor


Timp

Azi Mîine
Bălţi +22…+24 +18…+20
Chişinău +25…+27 +19…+21
Komrat +25…+27 +19…+21
Tiraspol +28…+30 +18…+20
toate oraşe

Cursul valutar

USD 17,7828 0
EUR 19,4099 0
RUB 0,2006 0
RON 3,9036 0
UAH 0,4892 0
toate valutele convertorul valutar

Horoscop

Gemeni
Taur Rac Gemeni

Datoriile tale te duc intr-o directie diferita fata de prietenii tai, si de aceea s-ar putea sa te simti putin singur astazi. Dar fiind ceva de scurta durata, poti sa asculti o carte pe cd sau poti sa te bucuri de priveliste in timp ce conduci.Esti apreciat pentru contributiile pe care le faci in legatura cu familia. Gaseste modalitati prin care si ceilalti sa poate ajuta, pentru ca tu sa nu fii nevoit sa preiei toate responsabilitatile. Ai tendinta sa faci prea multe lucruri, iti doresti sa gasesti solutii la orice probleme ai avea.

toate constelaţii

Anecdote

- De ce fotbalul feminin e aşa de slab dezvoltat?

rîdem mai departe